Beste muziekliefhebbers,

Met veel enthousiasme delen wij geweldig nieuws over “Saxpoint” uit Gorssel! Na maar liefst 30 jaar vol passie actief te zijn geweest in de reparatie en verkoop van nieuwe en vintage saxofoons, mondstukken en andere houtblaasinstrumenten, gaan wij vanaf januari 2024 een nieuwe koers varen.

In de voortdurend veranderende muzikale wereld hebben wij goed geluisterd naar jullie behoeften en wensen. Daarom hebben we besloten om ons volledig te richten op wat onze specialiteit is: het repareren, modificeren en reviseren van saxofoons en andere houtblaasinstrumenten. Met deze specialisatie willen we onze klanten van dienst blijven zin en de kwaliteit van onze service behouden.

De verandering betekent dat we afscheid nemen van onze huidige winkelruimte met woonhuis, omdat deze te groot zal zijn voor ons nieuwe concept. Maar wees gerust, we blijven binnen de regio en zijn te allen tijde bereikbaar via het vertrouwde e-mailadres: info@saxpoint.nl en de telefoonnummers die op onze website staan vermeld. Als je meer wilt weten of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze dank gaat it naar alle muzikanten, klanten en muziekverenigingen waarvoor wij van dienst zijn geweest in service, aankopen en of een goed gesprek met koffie. Samen kijken we uit naar deze nieuwe fase van “Saxpoint” en staan voor allen klaar op het gebied van onderhoud, reparatie, advies en modificaties zodat onbezorgd gemusiceerd kan worden.

Het team van “Saxpoint”

** 06 55 15 33 93 !! - nieuwe openingstijden di-vr 10:00-17:00 uur !!! https://saxpoint.nl/route-contact/
Hello. Add your message here.